THIS BLOG IS MOVED - Read it on Facebook instead!

Thursday, March 18, 2010

Badminton + Sickness + Quote of the year

Hi people! Finally an update! I am/Have been sick the last few days and are now feeling much better.

I have now finally ordered the computer and the prize landed on around €850 which was much cheaper than I originally thought it would be. Thank's to Simeon and Stanislav for the help with this.


Playing badminton like mad!

Two days ago I finally got to play some badminton again (although I played a little last sunday). I played together with Henrik against Fredrik and Kim-Kim and we beat them in two games, and they us in one game. It was very even games and anyone could have won. It was really fun and I love the feeling that I'm improving my game.

SOMEBODY STOLE MY SHUTTLES! Can't believe that you can't leave your stuff unattended. My brand new pipe of shuttles was stolen before I even got to use any of my new shuttles. Damn kids they need to learn what's right and wrong!

But... maybe I played a bit to hard. Because when I got home I got sick.


Getting sick!

After badminton i felt extremely exhausted and a bit dizzy. I thought it was because of my very intense games, but at night I woke up freezing and didn't feel good at all. I started coughing and stuff too. I spent one day at home and today I'm still a bit sick, even though I'm getting much better. I just got well from my previous illness, this is just unfair!

Oh well, I guess I will be back to work tomorrow at least!


Quote of the year!

It's funny how easy it can be to forget a letter in a word sometimes:

"no but X pulled up his shirt and danced with a naked belly, shit in his mouth"

7 comments:

 1. Miss you at work! And X was looking pretty awesome, dancing and stuff in his mouth...^^

  ReplyDelete
 2. Tjenare Jocke!

  Detta är Farmer om du kommer ihåg mig :) vi intervjuade mr Pac man på DH!

  Jag blev nyfiken när GamingEye.se inte fungerade längre.. vet du varför det lades ner? Tänkte stilla min nyfikenhet och spåren på google ledde mig hit :p Hare gott!
  Svara gärna på mikael.renman@gmail.com

  ReplyDelete
 3. @Anke: Miss you guys as well! I will come back tomorrow so don't worry! The king is back in the house!

  @Farmer: Nej men det var inte igår! Klart jag minns dig! Kul att höra från dig igen! Vad gör du nu för tiden? Själv, som du ser, jobbar jag som Community Manager på PokerStrategy.com, så om du gillar poker tycker jag du kan regga dig där (du får $50 att lira för också) så kan vi lättare hålla kontakten i våra forum!

  Varför GE lades ner är egentligen inte så svårt att lista ut, men du gav dig iväg rätt tidigt så du kanske missat det sista böket som ledde sidan i graven. Brist på engagemang, konkurrens, dåliga affärskonceptval och dålig ledning (de var för upptagna med annat antar jag). Vi fick en ny ägare, Twin Pines, och fick då också en liten upswing med ny hemsida; videokanal; ny ledning etc etc. Dock funkade det inte riktigt längre när man bytte bort från den nisch som gjorde Gamingeye.com till Gamingeye.com, alltså att ta bort sektionerna och göra sidan till en FZ.com-klon (fast sämre). Det som höll GE.com vid liv var just det att vi hade ett unikt upplägg, något som vi tyvärr dödade (säger inte att dem som gjorde valet var dumma, då vi inte hade nog med motiverad personal etc för att hålla sektionerna aktiva). GE.com var helt enkelt ett sjunkande skepp och månad efter månad blev det bara fler och fler hål i skutan, tyvärr snabbare än vi han reparera dem.

  Nu känns det skönt att jobba med en blomstrande community som just nu växer till något större än vi någonsin haft förut. Mars månad ser faktiskt ut att bli den bästa månaden vi någonsin haft i vår community, så som sagt om du gillar poker är det verkligen rätt tidpunkt att titta in nu! :)

  Skickar dig ett mail också ifall du missar denna kommentar.

  Mvh, Joakim/Milliwayz

  ReplyDelete
 4. Jag kommer ihåg när dom gjorde sista "ansiktslyftet" att det verkligen inte var gamingeye's stil.. förut hade artiklarna flera hundra kommentarer och innan nedläggningen var det typ sensation om en artikel fick fem svar.

  Gamingeye var kul när det begav sig in the early days men jag antar att inget varar för evigt :P

  Kul att du har hittat något du gillar :) haha du skriver som en tvättäkta försäljare:D :P tur nog(eller otur?) så fastnade jag inte i pokerdjävulens klor så jag måste tyvärr passa på ditt erbjudande :)

  Själv så jobbar jag på Vattenfall's kundservice och slavar hela dagarna. Vad hade du för msn? Tror jag vårstädade den ordentligt för ett par år sen och då åkte 90% av alla jag hade på den ut :P

  ReplyDelete
 5. Jo håller helt med. Att satsa på att "räta in sig i ledet" med en "sämre" produkt är inte en bra idé. Då är det bättre att hålla sig på en nischad marknad med en halvbra produkt. Låter logiskt eller hur? ;)

  Haha jo jag har ju både hunnit med att jobba som Marketing Manager och Community Manager redan tidigare så det sitter väl i ryggmärgen nu antar jag. Det är lugnt, alla gillar inte poker!

  Jasså du är en vattenslav! Jag är aldrig på msn längre då den är sönderspammad av bottar. Jag finns numera dagligen på skype: joakimps. Adda mig där om du har lust :)


  Mvh, Joakim

  ReplyDelete
 6. Hmmm.... I wonder who this Mr X is. He sounds like a fun guy to party with. ;)

  ReplyDelete
 7. I partied with him just a few minutes ago. :P

  ReplyDelete

Would be awesome if you let me know who is commenting ;)

Top 3 Posts This Week!